Waarom heb je schaamhaar

waarom heb je schaamhaar

Waarom heb je schaamhaar? Dit soort waarom -vragen zijn eigenlijk niet te beantwoorden, omdat het antwoord niet te controleren valt. Waarom hebben vogels vleugels? Heb je besloten om je schaamhaar te verwijderen? Bovendien: waarom zou schaamhaar scheren nou hygienisch zijn, en hoofdhaar scheren niet? Schaamhaar: 7 enge redenen waarom je je nooit ´daar beneden´ moet scheren.

Deze redenering sluit phyto ook goed aan bij het gegeven dat schaam- en okselhaar pas begint te groeien in de periode dat een mens de vruchtbare leeftijd bereikt en dat het bij vrouwen odgrzybianie in de overgang vaak weer begint uit te dunnen. (Met dank aan maya kruijt.).

waarom heb je schaamhaar
wat andere termen bedenken? Ontharingsmiddelen, wat betreft uw vraag over ontharingsmiddelen vermoed ik dat uw dochter het schaamhaar wil ontharen dat buiten haar slipje of bikinibroekje komt? Als seksuologe heb ik geen inzicht in de laatste ontwikkelingen van de cosmetica, maar ik heb wel eens gehoord dat er speciale ontharingsmiddelen zijn, die wat minder agressief zijn. Ook bestaat er een speciale ontharingslijn voor jonge tieners, die waarschijnlijk ook wat milder. Een goede drogist kan u daar meer over vertellen. Naschrift van de redactie, midas dekkers gaf ooit een zeer plausibele verklaring voor de aanwezigheid van schaam- en okselhaar, namelijk 'geur'. Haren houden geuren vast en de sterkste geuren hebben we onder onze oksels en in ons kruis. De functie van die geuren is het afgeven van signalen aan het andere geslacht.
waarom heb je schaamhaar

Waarvoor dient schaamhaar eigenlijk en hoe krijg je het


Maar voor hetzelfde geld kun je zeggen dat long het volkomen toeval is dat vogels vleugels hebben, en dat ze van dat toeval handig gebruik maken om te kunnen vliegen. Dat wil echter niet zeggen dat die vleugels van meet af aan bedoeld waren om mee te vliegen. (bovendien suggereert 'bedoeld' ook nog dat er een hogere macht zou zijn die iets met de vogels voorheeft, maar dan komen we meer in de buurt van religie.). Er wordt wel gezegd dat schaamhaar een beschermende functie heeft. Het zou de geslachtsdelen beschermen tegen kou, wind en andere 'gevaren' van buitenaf. Maar dat doen kleren ook, en misschien nog wel beter, dus wat dat betreft heeft het schaamhaar op dit moment weinig functie (meer). Ooit dachten mensen dat schaamhaar bedoeld was om de geslachtsdelen te bedekken en aan het oog te onttrekken, zodat niemand ze goed zou kunnen zien. Dat was vast in dezelfde tijd dat men bedacht dat het schaam haar moest heten.

Waarom heb je grijs haar 8 tips


Om omas laatste schaamhaar weg te halen, pakte ik scheerzeep en zeepte haar schaamhaar. Om er beter bij te kunnen duwde ik heel voorzichtig de benen van mijn oma uit elkaar. Het laatste schaamhaar bij haar vagina ging moeizaam. Met mijn vingers net naast haar vagina trok haar huid strak en scheerde de haartjes weg. Om de laatste haartjes weg te halen moest ik haar schaamlippen aanraken. Oma lag heel rustig aandachtig in haar bijbel te lezen en had totaal geen belangstelling voor wat ik aan het doen was. Ik deed een paar vingers op haar schaamlippen en plooide die zo dat ik de laatste haartjes kon scheren.

waarom heb je schaamhaar

Oma werd kwaad en zei; jij moet je schamen, ik ben heel schoon op mijzelf! Oma werd steeds kwader en riep; waar haal organix jij de moed himalaya vandaan om zo tegen mij te doen! Opdat moment werd ik ook kwaad en riep; het ziet er niet uit! Jij moet je scheren en doe gelijk dan je benen! Oma schrok enorm en om de ruzie te sussen zei ik; oma sorry Oma was nu enorm geïrriteerd en riep; aan sorry heb ik niets, doe er liever wat aan! Ik zei; wat moet ik dan doen?

Oma riep boos; Scheren! Er is toch wel een scheerapparaat hier in huis met al die vrouwen! In een hoog tempo liep ik naar de badkamer, pakte alles wat ik nodig had en liep zo snel mogelijk weer naar boven., mijn oma ging met haar rug op het bed liggen en ik schoof de handdoek onder haar. Met de trimmer van het scheerapparaat begon ik haar schaamhaar te scheren. Oma zei; ik wil ondertussen lezen, pak even de bijbel uit mijn koffer! Ik pakte de bijbel en ging weer verder met scheren.

Je schaamhaar, scheren (video)


Oma stapte uit de jurk, stond alleen nog gekleed in een beha, onderbroek en een bruine panty. Oma was oud, dik, zat vol met rimpels, ouderdomsvlekken en had een behoorlijk buikje. Zonder blikken of blozen rolde ik haar bruine panty naar beneden. Haar benen zagen er slecht uit, vol met putten, spataderen en er zat zelfs beharing. Ik vroeg oma; waar heeft u, uw nachtjapon?

Oma zei; jij moet de rest ook uitdoen want ik draag graag altijd schoon ondergoed. Met lood in mijn schoen, deed ik haar beha. Haar hangborsten waren ontzettend groot en hingen tot aan haar navel. Ik had tot nu toe nooit zulke grote hangborsten en tepels gezien. Mijn vriendin Sylvia heeft nog niet eens de helft! Als laatste trok ik de onderbroek uit en zag een gigantisch bos schaamhaar, niet normaal! Ik was zo verbaast dat ik per ongeluk een verkeerde opmerking maakte; oma! Met al dat schaamhaar is het zeker niet fris!

Voordelen van schaamhaar scheren

Oma zei; ja het valt niet mee voor mij, ik heb het in de rug en wordt met 72 jaar gewoon naar zolder gestuurd. Ik moest mijn grote zware oma ondersteunen om haar op bed te laten zitten. Op mijn knieën begon shop ik de veters van haar schoenen los te knopen. Ik trok haar schoenen uit en maakte weer aanstalten om naar mijn bed te lopen. Oma zei; jij moet mij verder helpen om mijn nachtjapon aan te trekken. Ik zei; dan haal ik mijn moeder of mijn zussen wel op! Oma zei; dat heb ik liever niet want wij hebben net ruzie gehad! Ik baalde enorm en dacht; wat een ramp is dit! Met mijn verstand op nul begon ik mijn oma te helpen om haar jurk uit te doen.

waarom heb je schaamhaar

Als Vogue het zegt: de brazilian

Mijn vader vertelde dat oma op het grote logeerbed gaat slapen. Ik dacht, het logeerbed staat bij mij op de zolderkamer, het zal toch niet?! Ik vroeg; toch niet bij mij op de kamer? Mijn vader zei; oma kan niet slapen bij jouw zussen, of bij ons, de slaapkamers zijn veel te klein om er nog een bed bij te zetten. Ik werd ontzettend kwaad maar besefte wel dat mijn vader gelijk had., de volgende dag kwam oma bij ons thuis en wimpers begon gelijk te klagen. Niets was goed en iedereen in ons huis dacht; hoe eerder zij weg is, hoe beter! Avonds ging ik vroeg naar mijn zolderkamer om tv te kijken. Tegen een uur of tien kwam oma de zolderkamer binnen en begon gelijk; wil jij de tv uitzetten en mijn even helpen de schoenen uit te doen. Om de vrede te houden, zei ik; ik wil u wel even helpen oma.

Op mijn 18e jaar woonde ik nog thuis bij mijn ouders en twee zussen. Het was meestal heel gezellig bij ons thuis tot onze oma bij ons kwam wonen. Zij was net onverwacht weduwe geworden en durfde niet alleen in haar huis te pixie zijn. Oma kwam tijdelijk bij ons wonen totdat er een bejaardentehuis voor haar is gevonden. Iedereen in huis zag tegen de komst van oma op, zij was een secreet van een mens. Oma was arrogant, ongezellig, zwaar gelovig en had altijd wat te klagen. Zelfs mijn moeder had vaak moeite met haar maar ja, het is je moeder! Dat oma bij ons kwam wonen deed mijn moeder dus als morele plicht en zeker niet uit liefde. Er moest bij ons thuis nog een slaapplek voor oma geregeld worden.

Volgens Vogue is de brazilian wax

Home vraagbaken » waarvoor dient schaamhaar eigenlijk en hoe krijg je het weg. Mijn dochter van 12 vraagt waarom je eigenlijk schaamhaar hebt (afgezien van de hormonen en het vrouw/volwassen worden). Kunt u mij zeggen of dit inderdaad een 'functie' heeft? Verder vraag ik mij af of het kwaad kan als zij veet gebruikt, in verband met allergische reacties. Zijn er betere ontharings-crèmes, eventueel vliegtuig in de vorm van monsters om eens uit te proberen? Waarom heb je schaamhaar? Dit soort waarom-vragen zijn eigenlijk niet te beantwoorden, omdat het antwoord niet te controleren valt. Waarom hebben vogels vleugels? Om te vliegen, zou je zeggen.

Waarom heb je schaamhaar
Rated 4/5 based on 536 reviews
Recensies voor het bericht waarom heb je schaamhaar

  1. Uduvyr hij schrijft:

    Mocht je hier niet van houden, dan kun je natuurlijk ook koper nemen in de vorm van een voedingssupplement. Ook de aanmaak van Melanine wordt sterk beperkt of gestopt tijdens periodes van stress. Wij wonen in een gewoon huur huisje, nadat ik toestemming kreeg om bij hun in te trekken, werd de zolder mijn domein zeg maar.

  2. Nipoko hij schrijft:

    Als hij vanuit daar omhoog komt glimt huibert zijn gezicht van mijn geil en zegt hij : wat heb jij een onwijs lekkere en geile kut hij kom wat naar voren en zonder het te vragen houdt hij zijn harde paal voor mijn kut. Dus voordat we verder gaan met meer serieuze zaken, eerst even de mythes en fabeltjes uit de wereld helpen: Inhoudsopgave artikel: Mythe 1: je kunt binnen én nacht grijs worden. Maar er zijn wel wat zaken waar je op kunt letten om het moment van grijs worden zo veel mogelijk uit te stellen. Maar als je logisch nadenkt, kan dit helemaal niet.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: